Uncategorized

Sveler oppskrift kefir

Denne oppskriften kom til Godt via Kathrine Synnes Finnskog og hennes sveleelskende familie fra Vigra i Giske Kommune. Jeg tror mannen min falt både for meg, Vestlandet og sveler samtidig. Og de fleste velger smørkrem som tilbehør.

Her er oppskriften på svelene du får om bord båtene samt smørkremen. Stekes på takke, alternativt stor stekepanne. Det finnes veldig mange gode sveleoppskrifter (se blant annet tidligere registrert oppskrift på Sveler her på detsoteliv.no).

Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.

Lapper eller sveler kan kalles luftige pannekaker. Oppskriften med kefir og natron er fra Lise Finckenhagen. Anne Aarskog fra Hordaland vant, og her er hennes oppskrift på sveler. Og hvordan får man svelene så gode og saftige? Bland hvetemel, natron og hornsalt og tilsett vekselsvis med kefir.

Jeg vet ikke om det var denne oppskriften som ble brukt, men jeg kan ikke. Nå har jeg endelig fått kjøpt meg takke og steker svelene på dem. I sveler skal det blant annet være natron, hornsalt og kefir, noe som ikke skal være i.

Her er oppskriften på mammas uimotståelige 😀 lapper:. Jeg prøver å finne oppskrift på sveler, og det er mangt å velge i. Kefir og kulturmelk – er det noen forskjell eller er det . Noen som har oppskrift på gode sveler med kefir i røra? Har kefir som jeg må bruke opp, og vet det er vanlig å bruke i sveler. Sveler: Denne oppskriften på sveler med kefir, gjør at Svelene blir supergode. Prøv også våre andre oppskrifter på lapper og sveler:.

Deilige lune lapper (eller sveler) passer perfekt til helgefrokosten, på tur, eller som kveldskos. Etter Steinar Hide skal dette vera offisiell MRF-svele. Oppskriften på denne svele røren jeg bruker er super enkel og super go. Ha så i kopper surmelk,både kefir,surmelk,biola og skummet .