Uncategorized

Sykt tørre vitser

Hvorfor kan ikke jeg svi suppa, når Finnmarksvidda? Sosial prat, humor og ordleker – Kvinneguiden Forumforum. For når vi mister dem på gulvet så Ser-vi-etter!

Noen som vil oppmuntre meg litt ved å fortelle en vits? Og siden det kom noen tørre vitser her, så kan jeg like greit komme med et bidrag også. Er det noen som har noen bra vitser, gjerne litt.

MTVNOREG/BufretMjerkus som lager tørre vitser; de er så tørre at vann ikke hjelper engang!

Synne Slettene og Benedicte Breistøl Skori liker dette. Jeg vet ikke helt om dette kvalifiserer til å være en tørr vits en gang, så dårlig er den! Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer.

I alle fall min tolkning på tørre vitser. Read Bare tørre vitser, haha from the story 9måter å irritere andre by Johanne_with 2reads. Her kan du finne gode vitser som du kanskje ikke har hørt før!

Jeg har en gammel og syk mor som trenger hjelp. En perfekt opplevelse hvis du er trøtt og sliten og trenger en ekstra giv i hverdagen.

Jeg tenkte jeg skulle benytte denne diskusjonstråd til å høre om det er flere enn meg som er glad i tørre vitser og ordspill av mer vitsekarakterer . Tørre vitser kan, når de er bra, være helt suverene, og utløse en tørrhoste uten like. Eller tørrlatter, hvis det er noe som finnes. Hindenburg med en gang slik diplomatisk protokoll tilsa, for Hindenburg var syk og hadde trukket . Tomheten inni meg ble fylt av mørke, glitrende øyne, ivrige håndbevegelser, tørre vitser og ikke minst: av. Han synes synd på seg selv, er blitt gammel og syk. D] det er også MANGE andre vitser, noen mindre fine enn andre.

Pleide å gå i sorte klær; Hadde langt hår og spilte i Heavy ban har lilla belte i karate; Er sykt glad i tørre vitser og ordspill . Dagens tørr-vitser 🙂 Dere veit jo at jeg har utrolig dårlig humor og det skal jeg bevise med disse vitsene. Ler virkelig av så dårlige vitser, at det er litt sykt. Hva er forskjellen på en neger og en bøtte med dritt? Hva er forskjellen mellom en overkjørt rotte og en overkjørt neger?

Vi har nemlig fortsatt til gode å finne ut om syk humor gjør deg syk, om tørre vitser gjør deg dehydrert, og om smittsom latter smitter via dråpesmitte, luftsmitte eller . På vei med timekspressen på vei inn til Oslo: – Velkommen om bord alle sammen, jeg ønsker alle en hyggelig tur inntil Oslo. Siden jeg elsker vitser alt fra sykt tørre til de mest spektakulære så tenkte jeg at dette ville være en fin konkuranse og kjøre på med. Description: Ja, jeg vet, hva faen skal dette bety, jeg vet ikke selv altså. Hvorfor ble kromsyren grønn av misunnelse?

Watch Ivar Glenna Bodsberg’s Vine Tørr vits Nathaniel Ottersen taken on July 2014.