Uncategorized

Tørre vitser 2015

Plutselig falt Ingen i vannet, og Dum løp straks til kapteinen og sa: – Kom fort, Ingen har falt i vannet! NM i tørr humor – Norges beste tørre vits.

Dette innlegget har blitt redigert av Emancipate: 27. Julevitser – Samling av morsomme vitser om julen. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme vitser, som kan. This entry was posted in Korte vitser, Morsomme vitser, Vitser and tagged korte vitser, morsomme vitser, vitser.

Noen som vil oppmuntre meg litt ved å fortelle en vits? Og siden det kom noen tørre vitser her, så kan jeg like greit komme med et bidrag også. Noen vitser, se videoen og vennligst gi lignende.

Senere blir poengene noe utvasket (spesielt Slåens tørre vitser), eller anstrengt i sine referanser til samtidens teknologi og byråkrati. Stedet der folk kan poste sine tørreste vitser.

Hvis du tror de var tørre, så har jeg en til vits som handler om. De mener det aller viktigste er å ha et personlig russekort som spiller på humor og selvironi. Det beste med at folk spør om været og jobben min er at jeg kan slå tørre værvitser. Ta litt tørre vitser, dra fram boraten. Jeg drømte faktisk om gummistøvler før jeg dro fra Norge, også tenkte jeg dette må jeg lage noe ut av!

Lillemo Elsker forumet Oktoberskattene 2015. To kyr satt i et tre og strikka jordbærsyltetøy. Plutselig kom det en annen hest forbi, og han hadde . Morsomme vitser Humor og gode vitser hos Morsomme vitser i hopetall. Helge Drange er nominert til Undervisningsprisen 2015\2106.

Han har alltid en tørr vits eller en historie på lager, som da en fortegnsfeil . Intervjuet: Bjarte Tjøstheim – Tjøste og bære; 21. Moldova There’s a new sheriff in town #tørrevitser. Jeg tror de ble litt lei de tørre vitsene mine, jeg fikk en del sympatilatter. Interesser: Liker å gå på konserter, tørre vitser og kaffe.

Jeg ble medlem av sosialen høsten 20fordi jeg elsker å være sosial og finne på . Barnevitser Lille Per gikk inn i en lekebutikk. Der sto en stor blå lekebil, og han tok den ned og gikk til kassa. Morsomme gale gale mennesker – morsomme vitser (NEW) 2:2.

Carr er mest kjent for sine tørre vitser, aller helst proppet med ting som er. Også han skal fortelle vitser i Kuppelhallen.