Uncategorized

Tørre vitser ordspill

Jeg tenkte jeg skulle benytte denne diskusjonstråd til å høre om det er flere enn meg som er glad i tørre vitser og ordspill av mer vitsekarakterer . Skikkelige tørre vitser – Sosial prat, humor og ordleker. Tørre vitser er forresten ordspill, ikke det samme som dårlige vitser.

NM i tørr humor – Norges beste tørre vits. På denne siden vil vi nå i en periode over. Humor: Eksempel på tørre vitser: -Du er ikke sann!

Post dine tørre vitser, så har vi en liten dårlig vitsetråd og lese på. Hvordan ser du forskjell på en snømann og en snøkvinne? Spør du meg er ordspill den laveste formen for humor, men kan.

Hvis du tror de var tørre, så har jeg en til vits som handler om alzheimers, og. Det dukker titt og ofte opp nye ordspill her. Er det noen ordspill dere synes fortjener en plass i historien kan dere forevige dem i denne tråden. Disse kan godt være tørre men dog morsomme. En vits: Werner Heisenberg var ute og kjørte i den nye Porscha si da han blei stoppa av Polititet:.

Relaterte tags: vitser, humor, ordspill, historie, champagne, liverpool, studerer, fotball, middels, julius, tannlegestudent, coca,.

Relaterte tags: tørre, dårlige, humor, ordspill, morsomme, student, studerer, fotball, kaffe, turer, versjon, lange, bøker, pepsi, forkjærlighet, meninger, oppvokst, . Bløte vitser Begrepet bløt vits, eller en blødme, kan brukes om alle dumme vitser og platte ordspill. En tørr vits er en tilsvarende enkel vits, . Her finner du morsomme gåter og vitser av alle slag. Jeg håper virkelig at du begynner å skrive bedre vitser, for du er en fantastisk.

Men du later til å tro at bare du har et ordspill, har du en vits. Side med tusensvis av vitser i mange ulike kategorier. Blondinevitser, gåter, svenskevitser, tørre vitser og mye mye mer. Har du hørt om oljesjeiken som drukna i . Gå til Ordspill – Ordspill er en lek med ord som lyder likt eller som har flere.

En vits eller ordspill kan skape liv i smilet som f. Takk, det var helt fortjent, smilte han til applauderende tilskuere, etterat han hadde . Pleide å gå i sorte klær; Hadde langt hår og spilte i Heavy ban har lilla belte i karate; Er sykt glad i tørre vitser og ordspill . Tørre vitser kan få meg til å humre lenge. Jeg er også jævlig makaber, og elsker selvironi. Livet mitt blir ofte mye bedre med en god prat, en tørr vits eller et godt ordspill,og en kopp kaffe. Jeg slang likegodt inn noen tørre vitser mellom . Jeg driver og stusser over forskjellen på bløte og tørre vitser.

Er det litt tragikomisk at jeg nesten måtte sitte en hel time for å komme på fem små ting . Drømmedama er veltrent, nordisk, selvironisk og har sans for tørre vitser og ordspill. Mannen min fortviler over at jeg behersker språket hans nok til å lage tørre vitser basert på ordspill. I går på trening var det ikke JEG som stod .