Uncategorized

Uteblitt mens ikke gravid

Med mindre du prøver å bli gravid og har grunn til å tro at du er det, så er det ikke sikkert at det er dette som er årsaken når mensen uteblir. En sikker ting er at jeg ikke er gravi men det kommer bare litt utflod en sjelden gang, hilsen bekymret jente år. Nå er min mens litt over uker forsinket og jeg er ikke gravid.

Tatt urin/blod prøve og være til gynekolog, og alt . Her har vi samlet alt innhold om uteblitt menstruasjon for deg. Jeg føler meg overhodet ikke gravi og har ingen symptomer annet enn at jeg kan fortsatt . Uteblitt mensen men ikke gravidinnlegg22.

Erfaringer med forsinket mens men negativ test. Uteblitt menstruasjon – men trolig ikke gravid. Uteblitt menstruasjon – ikke gravid – Helse – VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeMenstruasjonen uteblir, men to graviditetstester (hvorav en hos legen) avkrefter den mest åpenbare årsaken.

Det er heller ikke snakk om undervekt, så hvor . Dette kan selvfølgelig bety at du er gravi men det kan også være en rekke andre grunner til at mensen uteblir. Mensen er forsinket, men graviditetstesten sier ikke gravid. Hva kan være årsaken til dette, og er du gravid eller ikke?

Jeg er en jente på år og har et spørsmål anngående uteblitt menstruasjon.

Jeg er ikke gravid og har ikke stresset mer enn vanlig, jeg trener max 2-ganger . Eggløsningen var til samme tid som vanlig, og jeg har ikke trent mye eller slanket meg som mange sier kan være årsaker til uteblitt mens. Om det skulle være på grunn av graviditet MÅ jeg ha hatt en eller. Ikke for å kuppe tråden, men hva kan grunnene til uteblitt mens over en så . I denne artikklen ser vi de viktigste årsakene til at man ikke blir gravid. Vennligst angi om du er helsepersonell eller ikke. Andre forklaringer kan være graviditet, anoreksi, intensiv trening, bruk av enkelte.

Søkeord: amenoré, sekundær amenoré, menstruasjon, uteblitt menstruasjon . Jeg skulle hatt menstruasjon for dager siden. Det er ikke en cyste som forsinker menstruasjonen, og det er ikke tegn på sterilitet. Jeg og samboeren har ikke brukt prevansjon, og nå har jeg uteblitt mens.

Men jeg føler meg ikke gravid i det hele tatt, har ingen symptomer, heller ingen . Jeg aner ikke om du kan være gravid eller ei, men kroppen kan hoppe over en eggløsning, og da vil man vel ikke få mensen den syklusen . Får man eggløsning selv om mensen uteblir? Men det er ikke snakk om noen bråstopp i hormonproduksjonen; allerede fra. De vanligste grunnene til at mensen uteblir er graviditet og menopause.

Symptomene på menopause, eller overgangsalder er ikke vanskelige å se. Hvis du ikke er gravi kan en uteblitt menstruasjon indikere begynnelsen på .