Uncategorized

Vad är bilförmån

Vad gäller egentligen för förmånsbilar 2016? Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Det blir allt viktigare att hålla reda på vad vad som gäller på tjänstebilsmarknaden – exempelvis om förmånsvärde.

Det är också en ”het potatis” med tjänstebil och bilförmån som skatteverket är noga med. Hur stor är förmånen och vad är kostnaden? Det allra vanligaste är t ex gymkort och bilförmån, men det kan röra. Obs, reglerna för t ex bilförmåner är något mer komplicerade än vad jag .

Vad kommer det att kosta mig, om jag säger att jag har en snittlön på. Tjänstebil, förmånsbil eller personalbil? Här reder vi ut vad som är vad och allt du behöver veta!

Här är förslag på vad du kan tänka på att reglera i avtal om du använder tjänstebil även för. Ange vad som händer med värdet av förmånen vid tjänstledighet, . Hej, jag behöver hjälp med att lägga upp bruttolöneavdrag för bilförmån på ett korrekt sätt. Jag antar att detta är vad som gäller för din anställde.