Uncategorized

Vannlekkasje hva gjør jeg

VANNSKADE PÅ BOLIGEN: Er du rask med å tørke vannskaden, kan. Gamle rør, feil produkt eller ufaglært arbeidskraft er blant årsakene til vannlekkasje. Her er rørleggernes råd til hva du bør gjøre når uhellet er ute.

Hva bør jeg gjøre hvis hundreogto er ute og jeg har fått basseng i huset? Da jeg hadde vannlekkasje leide jeg inn avfukter umiddelbart og . Enten det er fukt, råte eller lekkasje, så ønsker vi i Recover å hjelpe deg med. Hva er forholdet mellom Recover og forsikringsselskapet mitt?

Jeg gikk inn på kjøkkenet for å se om vaskemaskinen var ferdig (ja den står der pga plassmangel). Forskrekket ble jeg da jeg så alt vannet som . Nu har det kommet inn vann gjennom veggen. Jeg skal tørke det opp, men spørsmålet er hva gjør jeg mer? Monusumvær i Trondheim og plutselig begynte det å dryppe vann ved pipa.

Akkurat ferdig med et halvt år med påbygging og oppussing av . Les hva du bør gjøre for å unngå vannskade. Les hvilke plikter du har dersom du oppdager vannlekkasje fra naboleiligheten. Vannlekkasje i leilighet ovenfor, fremskynde prosess.

P Mest derfor jeg opprettet tråden, fordi jeg ikke aner hva vi skal gjøre. Interne vannlekkasjer er andelseiers ansvar.