Uncategorized

Vaske teak med grønnsåpe

Har nettopp vasket teak dørken ute , bruker grønnsåpe med litt kraftvask oppi så den blir reint. Vasker over en gang til med varmt vann å bare . Vask av ubehandlet teak – posted in Båtforumet: Er det noen på Baatplassen som.

Noen anbefaler skuring med grønnsåpe, andre sitronsyre i . Jeg ville ikke ha oljet teaken, men kun vasket den med grønnsåpe og . Vask; Polering; Treverk; Bunnstoff; Stell av motoren; Elektronikk. Har vurdert å behandle teaktekket på min 315.

Grønnsåpe er basisk, og stadig bruk av basiske vaskemidler kan over tid få gelcoaten til å . Hvordan er det best å rengjøre Teak møbler? Kan jeg bruke grønnsåpe eller bare vann eller hva? SLIK GJØR DU: Vaskemiddel, børste og rikelig med vann. Vaskes jevnlig med godt husholdningsvaskemiddel, gjerne grønnsåpe. Teak tåler å forbli ubehandlet i årevis – men selvsagt skal det vaskes skikkelig!

Det kan vaskes med grønnsåpe 🙂 Husker min far hadde et stort bord i ubehandlet tre, og samme hvor mange ganger jeg vasket det for han, . Siden har jeg ikke gjort annet med møblene enn å vaske dem med grønnsåpe i ny og ne. Møblene er ikke lenger lekkert gyllenbrune noen uker .