Uncategorized

Veldig sen positiv graviditetstest

Når begynte dere testingen, og hvor sent testet dere positivt? Positiv test, men redd pga tidligere aborter12. Sammenheng mellom sen positiv gravtest (lite hcg) og vellykkede.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende11. Jeg hadde en sen positiv test, og det ende i en SA. Men vet ikke om det har noen sammenheng 🙂 Kjenner ei som ikke testet positiv før hun var . Er det noen som kan komme med noen oppmuntrende ord/historier.

Hvor sent har dere fått første positive test? Første gang fikk jeg nemlig ikke positiv test før et par dager over IKM, og da hadde jeg begynt å teste veldig tidlig. Så lurer jeg på om det samme kan skje igjen, at jeg får sen positiv test eller om jeg bare ikke er gravid likevel? Jeg har to venninner, som aldri så en positiv test ! Hun ene tok abort da hun var måneder på vei, og hun andre forble uvitende til jenta . Sen positiv test Er det flere som har testet positivt sent? Symptom er :tisser veldig ofte,litt små kvalm og veldig trøtt heile tida.

Og da ser man fler som har testet positivt veldig tidlig rundt dpo. Jeg er nysgerrig efter at vide om nogen herinde er testet sen postiv.

Da jeg var gravid med min søn, testede jeg først positiv i uge ( ca. ) og det var ved . Og gravitets tankerne er først kommet nu hvor jeg er gået så meget over tid)-Så er der nogle af jer piger som først har kunne teste positiv sent? Mensen er forsinket, men graviditetstesten sier ikke gravid. Det er også mulig å få positiv graviditetstest tidligere, men ikke regn med det. Ta en test nå hvis du er veldig spent på resultatet, eller vent noen dager til hvis du . Når det hadde passert uker fikk hun endelig positiv test.

Nå er jeg dager over forventet mens, og har testet svaaaakt positivt, men blir selvsagt veldig engstelig når jeg leser dennee sprikende . Jeg ble gravid for et år siden, men fikk ikke positiv test før ca. Tok en test i går kvel og den var negativ. Kan jeg stole på at en negativ eller positiv graviditetstest viser riktig resultat? Har pco/cyster og veldig sjelden (aldri menstruasjon).

Er den gjerne noen dager for sen, eller svært uregelmessig? Dere som testet positivt sent – Graviditet, spedbarn og babytiden. Og da ser man fler som har testet positivt veldig tidlig rundt 9. Det jeg lurer på er: Har noen av dere fått sen positiv test? Negativ graviditetstest, men veldig sterk positivt eggløsningstest. Jeg husker at jeg fikk metallsmak i munnen og veldig vondt i magen da egget festet seg.

Så mitt første tegn var uteblitt mens og positiv graviditetstest :D.