Uncategorized

Voltaren og pinex forte

Har fått voltaren av legen min, når jeg var og hentet de på apoteket. Paralgin Forte sammen med Voltaren men helst ikke Ibux. Smertestillende som funker ved Prolaps/isjias.

Brexidol/Paracet – Åpent foruminnlegg24. Har noen erfaring med Cataflam mot smerter? Forum/Hverdagsprat/Nakke-SkulderbetennelBufretLignende28.

Begynte med Voltaren i går fordi jeg hadde noen liggende, var hos legen i dag og fått Paralgin Forte som jeg skal ta i tillegg.

Fikk med meg paralgin forte og voltaren hjem fra sykehuset. Og helt ærlig, jeg kunne like gjerne spist sukkertøy. Det har seg slik at jeg har fått utskrevet Pinex Forte(Paracetamol 500mg – Codein.Phos.Hemihydr. 30mg) av legen min, samt Voltaren stikk . Jeg var på legevakten og fikk et par tabletter med paralgin forte og voltaren, men han glemte å fortelle meg hvordan jeg faktisk skal ta det. Paracet + mg Voltaren tatt sammen, tre ganger i døgnet.

Inntil paralgin forte eller 1mg Tramadol/Nobligan anses å være en . I tillegg til Ibux og Voltaren, kommer også blant annet Naproksyn, Arcoxia og kombinasjonspreparater som Pinex Forte/Paralgin Forte godt ut i . Har i skapet ovennevnte tabletter + Paralgin Forte. Ville satset på 5mg Paracet og mg Voltaren hvis jeg var deg.