Uncategorized

Vondt i bakhodet når jeg hoster

Får litt vondt i hodet når jeg hoster/presser. Hei Har ca en ukes tid kjent press i høyre tinning ved hoste, som en hodepine,. Kjenner det også når jeg står fremoverbøyd med hodet ned.

Jeg har i perioder fått veldig vondt i hodet når jeg hoster, særlig om jeg. For dager siden hadde jeg så vondt at jeg følte meg kvalm,. Hei er en gutt på femten år og har hatt mye vondt i hodet i det siste. Den forekommer da jeg hoster/nyser eller presser når jeg driter, også når jeg lener meg .

Det er tider når du klager om hva du føler en skarp smerte i hodet når du bøyer. HOST OG HARK: SLimete hoste og tungpustethet er klassiske tegn på. Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt . Sammen med hosten og halsvondten har jeg mye hodepine og trykk i hodet.

Jeg får ikke sovet eller slappet av for jeg hoster hele tiden. Vil bare sove, men når jeg legger meg ned gjør det vondt i halsen/brystet med en . Når anatomiske strukturer i nakken forårsaker hodepine og vondt i hodet så kalles. Ikke le, ikke hoste, nesten ikke snu meg i senga, ihvertfall ikke trykke på do, .