Uncategorized

Vondt i fingrene

Det å ha vondt i fingrene og nærliggende strukturer kan være særdeles plagsomt. Vondt i fingrene kan forårsakes av flere forskjellige faktorer, men noen av de . Hva kan årsaken være til at jeg har smerter i hendene og fingrene?

Er du plaget med svært stive og smertefulle ledd i fingrene eller tærne når du våkner om morgenen? Dersom smerten i tillegg pleier å avta når . Typisk så rammer leddgikt de små leddene i fingre, tær og håndledd. Leddbetennelsene gir hevelse, lokal varme, smerte og nedsatt bevegelighet i de leddene .

Gjør det vondt å vri opp kluten eller å sku opp lokk? Resultatet kan bli vondt i fingrene og leddsmerter. Behandlingen blir IMS på nevnte muskler , med . Hei, Jeg er i uke 3 og har vondt i fingrene når jeg bøyer dem.

Vondt i fingrene, ikke i leddet men i muskelen/senen når jeg. Vissenhet og vonde/stive fingre – Lommelegen. Jeg har vært plaget med vissenhet og vonde/stive fingre siden påske.

Har tatt blodprøver som viser at alt er ok. Etter en slik økt er fingrene stivere, og det er vanskeligere å knytte neven.

Det virker som om det blir mest vondt i leddene som får hardest . Jeg har selv mye vondt i hender og fingre. Iblant føles hendene veldig hovne og jeg greier ikke knytte hånden ordentlig. Man føler en ubehagelig prikking og nummenhet i fingrene spesielt om natten.

Du kan og begynne å føle at du har manglende styrke i hånden/fingrene og få . I tillegg hadde jeg vondt og var stiv i begge hendene mine. Jeg har en helt syk smerte i begge hendene, høyre er verst. Jeg nevnte det for legen i går, han mente det var helt normalt? Hvis du mister følelsen i fingrene samtidig som fingrene gjør vondt, da kan det hende du har en tilstand som kalles carpal tunnel syndrom. Gå til legen dersom du får vedvarende eller uforklarlige smerter i fingrene.

Jeg har i det siste hatt så vondt i leddene, i hele kroppen, men spesielt i fingrene. Er også hoven og det kjennes ut som jeg har mye væske i kroppen. Leddene som hyppigst er påvirket av artrose, er knærne, fingrene (midtled ytterledd og tommelens rotledd), stortåens grunnledd og hoftene. Har du vondt i eller hovner opp i et eller annet ledd bør du ikke vente lenge med å gå til lege.

Fingre og føtter er mest utsatt, men alle ledd kan angripes.