Uncategorized

Vondt under foten når jeg går

Små brister i føttene kan gjøre vondt når du går. Nummenhet, prikking, eller en følelse av tyngde under føttene, kan . Tilstanden gir smerter når du tråkker ned på hælen. Selv om tilstanden oftest går over av seg selv, så tar det for de fleste 1-år.

Det er mest vondt i senen som går under fotbuen langs foten på. Når jeg kjenner under føttene (midt under foten, der det er vanlig hud),. Jeg blir mer og mer plaget av smerter under føttene.

Det gjør ikke så veldig vondt når jeg går, men når jeg kommer hjem og har satt meg ne . Hun har ikke smerter når hun ikke står eller går. Kvinnen beskriver smertene som en ”senestrekk” under. Det er med andre ord den store vifteformede senen som du trår på når du går eller løper, som har blitt overbelastet.

På undersiden av foten har vi seneplate som kalles plantarfascien. Plantarfasciitt er en tilstand som kjennetegnes av smerter under foten og inflammasjon (betennelse) i et tykt bånd av bindevev som kalles plantarfascien. Metatarsalgi påvirker forfoten rne når den fremre fotbuen/tverrbuen er avflatet og. Smerter eller verking på undersiden av forfoten/tåballen når man står og ved .

Hælspore (gir smerter i underside av fotbladet, oftest like foran hælen). Du kan også prøve å trene opp senene under foten. Når det gjelder plantar fasciitt går tilstanden vanligvis over på ett år uansett behandling.

Det er en betennelse i festet for senehinnen under foten, en form for beinhinne/senebetennelse. Siden du ikke har smerter når du bruker sko, så bør du kanskje bruke sko også inne slik at du får et . Det vanligste område for smerten er under foten inn mot hælbenet. Det er da vanlig at det er vondt når man starter å gå, helst ved fraspark i gangfasen. Når vi går eller løper er det hælen som tar imot mesteparten av belastningen og. Plantarfasciitt gir typisk smerter under foten og hælen som er spesielt ille om . Jeg har så vondt under foten, fra hælen og i buen fremover.

Det er ikke særlig vondt når jeg har på sko, men når jeg tar de av og det blir litt . Jeg merket ingenting under joggeturen, og hadde ikke noen spesielle. Jeg legger nesten all vekt på utsiden av foten når jeg går og jogger . Når kroppen er i aktivitet, er det ofte føttene som får den største belastningen, med trykk opp mot fire. Over halvparten av alle barn går med for trange sko.